Ενας μοναδικός νέος τρόπος ενυδάτωσης με το θερμός νερού. 5 συνταγές για νερό με εμπλουτισμό φρούτων. Coolnmore θερμός νερού

θερμος νερου καφε coolnmore ανοξειδωτο με καλαμακι
θερμος νερου coolnmore bubble gum

Το νερό με εμπλουτισμό φρούτων είναι απολαυστικά αναζωογονητικό, φυσικά γλυκό και εξαιρετικό για την πέψη. Αλλά το φυσικό νερό με μίξη φρούτων δεν είναι απλώς ένα υγιεινό υποκατάστατο για ποτά με τεχνητά αρώματα. είναι επίσης μια νόστιμη εναλλακτική λύση στο απλό νερό. Εάν δυσκολεύεστε να πιείτε αρκετό νερό, τότε το φυσικό αρωματισμένο νερό μπορεί να σας βοηθήσει. 

Είναι εύκολο να ετοιμάσετε ένα σωρό διαφορετικές συνταγές στο σπίτι σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά φρέσκα φρούτα, βότανα, νερό και ένα επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι νερού Coolnmore ή ενα ποτήρι θερμός. Μου αρέσει να γεμίζω το ποτήρι θερμός μου από ανοξείδωτο χάλυβα με σπιτικό εμποτισμένο νερό και να το παίρνω μαζί μου όπου κι αν πάω. Τα ποτήρια θερμός καθαρίζονται  εύκολα, οπότε μπορώ να το γεμίζω με διαφορετική γεύση κάθε μέρα!

Τα καλύτερα φρούτα και βότανα για προσθήκη στο θερμός σας

Μπορείτε να εμποτίσετε νερό με οποιαδήποτε φρέσκα φρούτα, αλλά μερικά απελευθερώνουν περισσότερη γεύση από άλλα. Τα εσπεριδοειδή, όπως το λεμόνι, το λάιμ και το πορτοκάλι, καθώς και τα καλοκαιρινά μούρα, είναι εξαιρετικά δροσιστικά. Η μέντα και ο βασιλικός διατηρούν το νερό φρέσκο ​​και, παρόλο που δεν είναι φρούτο, το αγγούρι προσφέρει μια πολύ ελαφριά γεύση. Για πιο γλυκιά γεύση, μου αρέσει να προσθέτω τροπικά φρούτα όπως μάνγκο και ανανά ή γκρέιπφρουτ για πιο πικρή γεύση. 

Πώς να φτιάξετε νερό με εμπλουτισμό φρούτων;

  1. Πάρτε το ποτήρι θερμός Coolnmore από ανοξείδωτο χάλυβα ή το επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι θερμός σας – ένα ποτήρι θερμός είναι το καλύτερο γιατί είναι εύκολο να το καθαρίσετε απο τα κομμάτια φρούτων που θα έχουν απομείνει, αν δεν θέλετε να τα φάτε. 
  2. Προσθέστε φέτες φρέσκων φρούτων στο ποτήρι σας και συμπληρώστε με κρύο νερό. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι ή βάζουμε το καπάκι και ανακινούμε για να βγει περισσότερη γεύση. Μπορείτε επίσης να πιέσετε τα κομμάτια φρούτων με το πίσω μέρος ενός κουταλιού.
  3. Προσθέστε πάγο και φρέσκα βότανα εάν χρησιμοποιείτε.
  4. Αφήστε το να καθίσει για τουλάχιστον μία ώρα. Η γεύση θα γίνεται πιο δυνατή όσο περισσότερο περιμένετε. Εάν προτιμάτε, μπορείτε να ετοιμάσετε το εμποτισμένο νερό σε ένα βαζάκι, να το αφήσετε να καθίσει στο ψυγείο όλη τη νύχτα και να το μεταφέρετε στο ποτήρι θερμός ή στο μπουκάλι σας το πρωί.

5 συνταγές για νερό με εμπλουτισμό φρούτων για το ποτήρι θερμός σας από ανοξείδωτο χάλυβα

Αυτοί οι πέντε φυσικοί γευστικοί συνδυασμοί θα σας κρατήσουν ενυδατωμένους και τους γευστικούς σας αισθητήρες χαρούμενους!

Νερό με βατόμουρο και μέντα

Υψηλά σε φυτικές ίνες, βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά, τα βατόμουρα είναι ήδη απαραίτητο συστατικό για μια υγιεινή διατροφή. Για το μείγμα συνταγής: 

  • ½ φλιτζάνι βατόμουρα
  • 2-3 φύλλα μέντας
Εμπλουτισμένο νερό με μείγμα εσπεριδοειδών & μέντας

Ελαφρύ, πικάντικο και πολύχρωμο, ένα μείγμα από φέτες εσπεριδοειδών και φύλλα μέντας είναι το τέλειο ρόφημα για να πιείτε σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Για το μείγμα συνταγής: 

  • Φέτες λεμόνι, λάιμ και πορτοκάλι (γεμίστε κατά το ήμισυ το ποτήρι θερμός)
  • 2-3 φύλλα μέντας
Νερό με μίξη γκρέιπφρουτ και δεντρολίβανου

Για μια γλυκόπικρη γεύση, δοκιμάστε να αναμίξετε φέτες ροζ γκρέιπφρουτ με την πευκό-γεύση του δεντρολίβανου. Για το μείγμα συνταγής: 

  • ½ φλιτζάνι γκρέιπφρουτ σε φέτες
  • 1 κλωνάρι φρέσκο ​​δεντρολίβανο 
Νερό με φράουλα, λεμόνι & μέντα

Ένας συνδυασμός γλυκόξινου που θα σας βοηθήσει να παραμείνετε ενυδατωμένοι. Για το μείγμα συνταγής:

  • ½ φλιτζάνι φράουλες
  • 2-3 φέτες λεμονιού
  • 2-3 φύλλα μέντας
  • 3-5 φέτες αγγουριού (προαιρετικά)
Νερό σε μίξη καρπούζι και βασιλικό

Το καρπούζι είναι το σύμβολο της δροσιάς. ένα πικνίκ δεν θα ήταν πλήρες χωρίς αυτό το φυσικά γλυκό φρούτο. Για το μείγμα συνταγής:

  • ½ φλιτζάνι καρπούζι (με ή χωρίς σπόρους)
  • 2-3 φύλλα φρέσκου βασιλικού
coolnmore ποτηρι θερμος ανοξείδωτο

    Σε τι είναι καλά τα ποτήρια θερμός Coolnmore; 

    Τα επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια θερμός  δεν προορίζονται μόνο για εμποτισμένο νερό. είναι δοχεία ποτών μηδενικών αποβλήτων που είναι ευέλικτα και ασφαλή για τα παιδιά και την κατανάλωση! Λοιπόν, τι άλλο πίνετε από ένα ποτήρι θερμός; Το μονωμένο Vacuum ποτήρι θερμός COOLNMORE διατηρεί το ποτό σας ζεστό ή κρύο, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εξατομικευμένο ποτήρι σας για οτιδήποτε, από ζεστή σοκολάτα μέχρι καλοκαιρινά κοκτέιλ

    Παραγγείλετε το COOLNMORE ποτήρι θερμός σας και μπορείτε να απολαύσετε αυτές τις συνταγές με φυσικό νερό με φρούτα εν κινήσει!


    Best Sellers

    Θερμός νερού 1 λίτρο με καλαμάκι Jet Black

    COOLNMORE ΘΕΡΜΟΣ

    Θερμός 750ml με καλαμάκι Jet Black

    COOLNMORE ΘΕΡΜΟΣ

    Παγούρι θερμός 500ml Coolnmore Jet Black

    COOLNMORE ΘΕΡΜΟΣ

    COOLNMORE ΘΕΡΜΟΣ
    Ποτήρι θερμός για καφέ με 2 καπάκια, για ζεστό ή κρύο καφέ
    COOLNMORE ΘΕΡΜΟΣ
    Θερμός νερού 2 λίτρα ανοξείδωτο Coolnmore Jet Black 2LT

    Το παγούρι θερμός έρχεται με θήκη-τσάντα ώμου, 3 καπάκια χειρολαβή paracord, 2 καλαμάκια και βουρτσάκι