Πως μπορούμε να βοηθήσουμε?

Καλέστε μας: 697 092 2001

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Τα θερμός μας είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό στη σκουριά, 18/8 ανοξείδωτο χάλυβα. Το θερμός δεν θα σκουριάσει ποτέ και δεν θα αφήσει άσχημη γεύση μετάλλου στο στόμα σας. Τα προϊόντα COOL'NMORE είναι χωρίς BPA.

Δεν χρειάζονται.. πες αντίο στα σουβέρ! Ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία του υγρού στα μπουκάλια και τα ποτήρια θερμός μας, δεν θα ιδρώσουν ποτέ και δεν θα είναι καυτά στην αφή.

Ποτέ μην τοποθετείτε τα ποτήρια και τα μπουκάλια θερμός μας στο φούρνο μικροκυμάτων γιατί αυτό μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο προϊόν σας ή/και στο φούρνο μικροκυμάτων σας. Επίσης, δεν συνιστούμε να τοποθετήσετε το θερμός σας στο ψυγείο ή στην κατάψυξη, καθώς αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά τις εσωτερικές ιδιότητες του θερμός σας.

Οι παραγγελίες ετοιμάζονται και συσκευάζονται αυθημερόν και αποστέλλονται μέσω Courier την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Για ερωτήσεις σχετικά με τη φροντίδα του προϊόντος σας, έχουμε μια χρήσιμη ιστοσελίδα έτοιμη να απαντήσει στις ερωτήσεις σας στην σελίδα ΦΡΟΝΤΙΔΑ.

Η ομάδα υποστήριξής μας είναι διαθέσιμη για να σας βοηθήσει με οποιαδήποτε από τις ανάγκες σας μέσω του support@coolnmore.gr 

Απολύτως. Η COOL'NMORE χρησιμοποιεί μόνο χρώματα, μελάνια και υλικά επικάλυψης πούδρας χωρίς BPA και χωρίς μόλυβδο στα προϊόντα της και υποβάλλει τα χρώματα, τα μελάνια και τις επικαλύψεις σε σκόνη σε ανεξάρτητες δοκιμές FDA και LFGB για να επαληθεύσει ότι δεν περιέχουν BPA, μόλυβδο και άλλες τοξίνες.

Η COOL 'N MORE είναι μια εταιρεία με έδρα την Αθήνα που ανήκει σε ανθρώπους της οποίας η δήλωση αποστολής είναι ότι υπάρχουμε για να δίνουμε γενναιόδωρα. Επιθυμία μας είναι να κάνουμε προϊόντα 5 αστέρων που προσφέρουν αξιοσημείωτη αξία, που κάνουν τον κόσμο καλύτερο.

Η αγορά του Coolnmore θερμός σας θα προστατεύεται από την εφ 'όρου ζωής εγγύησή μας για τυχόν κατασκευαστική αστοχία. Εάν το θερμός σας είναι ελαττωματικό, στείλτε email στο support@coolnmore.gr για βοήθεια.

Τα μπουκάλια και τα ποτήρια θερμός που έχουν χάσει τις μονωτικές τους ιδιότητες καλύπτονται, αλλά η γενική φθορά όπως βαθουλώματα και γρατσουνιές δεν καλύπτονται.

Οι τυπικές παραγγελίες αποστολής κατά μέσο όρο χρειάζονται 1-5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή της αποστολής στις Ελληνικές πόλεις.

Παραγγελίες ενός Αττικής την επόμενη εργάσιμη.

Παραγγελίες εκτός Αττικής 3-4 εργάσιμες.

Παραγγελίες δισπρόσιτων προορισμών 3-5 εργάσιμες.