ΦΡΟΝΤΙΔΑ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Coolnmore Jet Black Ανοξείδωτο μπουκάλι θερμός καφέ 350ml με 3 διαφορετικά καπάκια. ανοξείδωτο θερμός νερού με καλαμάκι, στεγανό 100%, για σακίδια. Ιδανικό θερμός για καφέ. παγούρι νερού επαναχρησιμοποιούμενο

Αγαπήστε το Coolnmore Θερμός σας μέσα και έξω!

Πώς να καθαρίσετε τα ανοξείδωτα μπουκάλια νερού 

Αν αναρωτιέστε πώς να καθαρίσετε τα θερμός νερού καφέ της Coolnmore, ήρθατε στο σωστό μέρος! Κατασκευασμένα από εξαιρετικά ανθεκτικό ανοξείδωτο χάλυβα, τα μπουκάλια μας φτιάχτηκαν για να αντέχουν, γι' αυτό προσφέρουμε εγγύηση εφ' όρου ζωής σε όλα τα προϊόντα μας.

Όταν φέρνετε στο σπίτι το νέο σας θερμός Coolnmore, είναι καλύτερο να την καθαρίσετε πριν τη χρήση. Αλλά θυμηθείτε - αυτό το όμορφο φινίρισμα με βαφή πούδρας στο Coolnmore θερμός σας δεν τα πάει καλά  με το πλυντήριο πιάτων. Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε το Coolnmore θερμός σας καθαρό και σε εξαιρετική μορφή είναι να το πλένετε στο χέρι μόνο με ζεστό σαπουνόνερο. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς να φροντίσετε σωστά το αγαπημένο σας παγούρι θερμός από την πρώτη μέρα.

Αν αναρωτιέστε πώς να καθαρίσετε ένα μπουκάλι νερό, συνιστούμε να αγοράσετε μια βούρτσα καθαρισμού, η οποία έχει ανθεκτικές τρίχες με ισχυρή δράση τριβής. Η μακριά λαβή σάς επιτρέπει επίσης να τρίβετε το κάτω μέρος και τις πλευρές οποιουδήποτε μεγέθους για μπουκάλι ή ποτήρι θερμός. Απλώς εφαρμόστε αντιβακτηριακό σαπούνι πιάτων στη βούρτσα του μπουκαλιού, προσθέστε ζεστό νερό και τρίψτε καλά το εσωτερικό από πάνω προς τα κάτω, συμπεριλαμβανομένου του εξωτερικού. Στη συνέχεια, αφήστε το μπουκάλι θερμός να στεγνώσει εντελώς. Εάν πρέπει να το χρησιμοποιήσετε αμέσως, στεγνώστε το με χαρτοπετσέτα ή καθαρό πανί πιάτων.

Οι συμβουλές μας για τον καθαρισμό των ποτηριών από ανοξείδωτο χάλυβα και των άλλων προϊόντων μας είναι οι ίδιες — το ζεστό νερό, το σαπούνι και μια βούρτσα καθαρισμού είναι όλα όσα χρειάζεστε για να διατηρήσετε ολόκληρη τη συλλογή σας θερμός Coolnmore λαμπερή και απολυμασμένη.

Αναρωτιέστε πώς να αφαιρέσετε μια μυρωδιά από ένα θερμός νερού από ανοξείδωτο χάλυβα; Το να αφήνετε το μπουκάλι σας στο αυτοκίνητο ή μια θήκη για μπουκάλια ποδηλάτου για αρκετές ημέρες ή περισσότερο, συχνά απαιτεί βαθύτερο καθάρισμα και υπάρχουν αρκετές μέθοδοι που προτείνουμε. Το οξυζενέ, τα δισκία καθαρισμού νερού ή ένα διάλυμα χλωρίνης είναι  τρείς διαφορετικές προσεγγίσεις που μπορούν να το φροντίσουν η καθεμία χωριστά. Εάν παρατηρήσετε επίμονες κηλίδες οξείδωσης που συσσωρεύονται στο μπουκάλι σας με την πάροδο του χρόνου, απλά βάλτε ¼ έως ½ φλιτζάνι αποσταγμένο ξύδι στο μπουκάλι και περιστρέψτε το απαλά για να έχετε ξανά ένα μπουκάλι που φαίνεται ολοκαίνουργιο.

Πώς να προστατεύσετε το ανοξείδωτο μπουκάλι νερού  

Μην βάζετε ποτέ το θερμός Coolnmore στο πλυντήριο πιάτων. Οι υψηλές θερμοκρασίες και η διαδικασία πλύσης με τα χημικά καθαριστικά μπορεί να επηρεάσουν το φινίρισμα με βαφή πούδρας στο μπουκάλι σας. Αντίθετα, χρησιμοποιήστε ζεστό σαπουνόνερο για να πλύνετε το παγούρι θερμός σας μέσα και έξω. Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια καθορισμένη βούρτσα για μπουκάλι για να τρίψετε και να απολυμάνετε απαλά το εσωτερικό του μπουκαλιού σας. Το αποτέλεσμα είναι ένα καθαρό και καλά συντηρημένο παγούρι θερμός που θα διαρκέσει μια ζωή.

Πώς να καθαρίσετε τις κηλίδες από το μεταλλικό μπουκάλι νερού σας

Για λίγη επιπλέον καθαριστική δύναμη, βάλτε ¼ έως ½ φλιτζάνι αποσταγμένο ξύδι μέσα στο μπουκάλι και ανακινήστε το απαλά. Αφήστε το να καθίσει για 5 έως 10 λεπτά, κάτι που θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τυχόν σημεία μέσα στο μπουκάλι θερμός. Για να αφαιρέσετε δύσκολα σημεία, ανακατέψτε 3 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα με λίγο νερό και τρίψτε καλά με μια βούρτσα καθαρισμού μπουκαλιών. Δεδομένου ότι είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας, το μπουκάλι σας δεν σκουριάζει. Τυχόν επίμονα σημεία μπορούν να αφαιρεθούν χρησιμοποιώντας τη μέθοδο καθαρισμού που αναφέρεται παραπάνω.

Πώς να καθαρίσετε τα καπάκια και τα καλαμάκια των θερμός

Στην συλλογή σας από επαναχρησιμοποιούμενα παγούρια νερού, τα καπάκια και τα καλαμάκια πρέπει επίσης να καθαρίζονται και να απολυμαίνονται σε καθημερινή βάση. Χάρη στα ανθεκτικά, χωρίς BPA και μη τοξικά υλικά που χρησιμοποιούνται στα καπάκια μας, μπορείτε να πλένετε με ασφάλεια τα καπάκια σας στο πλυντήριο πιάτων: απλά τοποθετήστε τα κατά μήκος στην επάνω σχάρα του πλυντηρίου πιάτων σας ή στοιβαγμένα με τα σκεύη. Συνιστούμε επίσης να καθαρίζετε τα καπάκια και τα καλαμάκια σας με μια απαλή βούρτσα κατάλληλου μεγέθους, η οποία συνοδεύεται στο σετ ανταλλακτικών με τα καλαμάκια μας.

Τι πρέπει να κάνετε και να μην κάνετε

Μην τοποθετείτε το θερμός Cool'nmore στο φούρνο μικροκυμάτων ή στην κατάψυξη. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο παγούρι θερμός σας.

Λάβετε υπόψη ότι τα μπουκάλια θερμός Coolnmore είναι μονωμένα για να διατηρούν τη θερμοκρασία των υγρών που βρίσκονται στο εσωτερικό τους ανεξάρτητα από την εξωτερική θερμοκρασία. Αυτά τα παγούρια θερμός αψηφούν πραγματικά την εξωτερική θερμοκρασία, πράγμα που σημαίνει επίσης ότι η τοποθέτηση του θερμός σας στην κατάψυξη δεν έχει καμία επίδραση στην ικανότητά του να διατηρεί το παγωμένο κρύο του ροφήματος σας.

Μπορείτε να βάλετε το παγούρι θερμός σας στο πλυντήριο πιάτων;

Οι πελάτες μας ρωτούν συχνά — είναι το θερμός Coolnmore ασφαλές στο πλυντήριο πιάτων; Η απάντηση είναι όχι, και ο λόγος είναι επειδή η θερμότητα και τα χημικά στα περισσότερα πλυντήρια πιάτων μπορεί να βλάψει το όμορφο φινίρισμα με βαφή πούδρας στο εξωτερικό. Αντίθετα, πλύνετε το μπουκάλι σας στο χέρι με ζεστό νερό και σαπούνι.

Πώς πρέπει να καθαρίσω τα καπάκια και τα καλαμάκια της Coolnmore;

Για να καθαρίσετε ένα καλαμάκι θερμός Coolnmore: χρησιμοποιήστε τις ειδικά σχεδιασμένες βούρτσες μας, οι οποίες περιλαμβάνονται στο set με τα καλαμάκια.

Οι συμβουλές μας για το πώς να καθαρίσετε ένα καπάκι Coolnmore εξίσου εύκολες. Χρησιμοποιώντας το καλαμάκι του μπουκαλιού νερού, απλώστε μια σταγόνα σαπούνι πιάτων, προσθέστε ζεστό νερό και τρίψτε καλά όλες τις περιοχές του καπακιού, αφήνοντας το σαπούνι να αφρίσει. Ξεπλύνετε και αφήστε το να στεγνώσει τελείως. Ή στεγνώστε με χαρτί κουζίνας ή καθαρή πετσέτα πιάτων, αν χρειαστεί να το χρησιμοποιήσετε αμέσως.

Πόσο συχνά να καθαρίζετε τα προϊόντα θερμός νερού από ανοξείδωτο χάλυβα;

Είναι απαραίτητο να καθαρίζετε το παγούρι θερμός σας με μια βούρτσα για μπουκάλι και αντιβακτηριακό σαπούνι μία φορά την ημέρα. Η καθημερινή απολύμανση θα διασφαλίσει ότι θα παραμείνει απαλλαγμένο από βακτήρια, ιδιαίτερα στο κάτω μέρος όπου τα μικρόβια μπορούν να συσσωρευτούν σε στις γωνίες, καθώς και σε περιοχές όπως το καπάκι.

Αν το παγούρι θερμός έχει μια μυρωδιά. Πώς μπορώ να το καθαρίσω;
Εάν το μπουκάλι μυρίζει, μπορεί να χρειαστεί βαθύς καθαρισμός. Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να δοκιμάσετε: 
    Το οξυζενέ, τα δισκία καθαρισμού νερού ή ένα διάλυμα χλωρίνης είναι  που μπορείτε να δοκιμάσετε.
      Εάν υπάρχουν επίμονα σημεία οξείδωσης που συσσωρεύονται στο μπουκάλι, απλά βάλτε ¼ έως ½ φλιτζάνι αποσταγμένο ξύδι στο μπουκάλι και ανακινήστε το απαλά για να πάρετε ένα μπουκάλι που φαίνεται ολοκαίνουργιο. Φροντίστε να το ξεπλύνετε πριν το χρησιμοποιήσετε.