ΕΓΓΥΗΣΗ

coolnmore θερμος νερου και θερμος καφε ανοξειδωτο, με εγγυηση εφ ορου ζωης
Με την εγγραφή σας για την εγγύηση εφ' όρου ζωής στην COOLNMORE, γίνεστε επίσης συνδρομητής στη λίστα επικοινωνιών μας. Ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας για πληροφορίες σχετικά με νέα προϊόντα και προσφορές.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΟΒΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η ανοξείδωτο μπουκάλι θερμός σας συνοδεύεται από εγγύηση εφ' όρου ζωής έναντι κατασκευαστικών ελαττωμάτων . Γνωρίζουμε ότι θα λατρέψετε το COOL'NMORE θερμός και δεσμευόμαστε για την 100% ικανοποίησή σας. Θα παρέχουμε αντικατάσταση ή θα εκδίδουμε επιστροφή χρημάτων εάν το μπουκάλι σας έχει κατασκευαστικά ελαττώματα.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ

Η COOLNMORE πιστεύει ότι ένα καλό μπουκάλι θερμός πρέπει να διαρκέσει μια ζωή και θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι το δικό σας θα κρατήσει! Γι' αυτό προσφέρουμε την εγγύηση COOL'NMORE και 100% εγγύηση ικανοποίησης πελατών.

Η εγγύησή μας περιλαμβάνεται σε όλα τα προϊόντα COOL'NMORE για προστασία από κατασκευαστικά ελαττώματα. Γιατί; Γιατί προτεραιότητά μας είναι να διασφαλίσουμε την ικανοποίηση των πελατών και την εμπιστοσύνη στην ανθεκτικότητα των προϊόντων μας. Η εγγύηση COOL'NMORE για προϊόντα βιωσιμότητας υψηλής ποιότητας σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων για το COOL'NMORE εάν η αγορά σας έχει κατασκευαστικά ελαττώματα.

Τι καλύπτει η ισόβια εγγύηση;

Όταν αγοράζετε ένα προϊόν θερμός νερού με εγγύηση εφ' όρου ζωής (συμπεριλαμβανομένων αξεσουάρ), μπορείτε να είστε σίγουροι ότι καλύπτει κατασκευαστικά ελαττώματα όπως διαρροή, ελαττώματα μόνωσης ή θόρυβο κροτάλισμα. Λάβετε υπόψη ότι οποιαδήποτε ζημιά που προκαλείται από κακή χρήση, φθορά και τυχόν τροποποιήσεις δεν εμπίπτει στα κατασκευαστικά ελαττώματα της εγγύησης COOL'NMORE. Οι αξιώσεις εγγύησης εγκρίνονται μόνο εάν το προϊόν έχει αγοραστεί από την COOL'NMORE ή από εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή. Η ισόβια εγγύησή μας δεν καλύπτει τα δωρεάς προϊόντα. 

Εάν το COOL'NMORE θερμός σας παραλήφθηκε ως δώρο, τότε θα πρέπει να λάβετε τον αριθμό παραγγελίας που χρησιμοποιήθηκε για την αγορά του δώρου προκειμένου να εγγραφείτε για τη ισόβια εγγύηση.

Με ένα μπουκάλι νερού με εγγύηση εφ' όρου ζωής από την COOL'NMORE, η αγορά σας προστατεύεται ακόμη και πριν φτάσει σε εσάς — θα καλύψουμε τυχόν ζημιές κατά την αποστολή. Κατανοούμε ότι δεν είναι ιδανικό να περιμένετε με ανυπομονησία το νέο σας COOL'NMORE μόνο για να το βρείτε κατεστραμμένο κατά την άφιξη. 

Εάν το COOL'NMORE θερμός σας αγοράστηκε μέσω του ιστότοπού μας και στη συνέχεια υπέστη ζημιά κατά τη μεταφορά, στείλτε μας ένα email στη διεύθυνση support@coolnmore.gr. Εάν αγοράσατε το μπουκάλι θερμός σας μέσω άλλου πωλητή, ζητήστε επιστροφή χρημάτων από τον πωλητή και αναφέρετε τον λόγο ως "χαλασμένο κατά τη μεταφορά".

Θα σας ζητηθεί να στείλετε το προϊόν εγγύησης πίσω στο COOL'NMORE με δικά σας έξοδα για τον έλεγχο μας προτού σας στείλουμε ένα προϊόν αντικατάστασης.

Ισχύει η εγγύηση για διεθνείς παραγγελίες;

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την εγγύηση σχετικά με μια παραγγελία που αποστέλλεται εκτός Eλλάδας, επικοινωνήστε μαζί μας στην διεύθυνση support@coolnmore.gr για λεπτομέρειες σχετικά με την εγγύηση διεθνούς παραγγελίας.  

Μια σημαντική σημείωση: Τι δεν καλύπτει η εγγύησή μας

Να θυμάστε ότι η ισόβια εγγύησή μας καλύπτει μόνο κατασκευαστικά ελαττώματα. Η εγγύησή μας δεν καλύπτει ζημιές που προκαλούνται από ακατάλληλη χρήση, από πρακτικές καθαρισμού, από τυχόν τροποποιήσεις ή από φθορά. Θα παρέχουμε μια ακριβή αντικατάσταση για το μπουκάλι ή το αξεσουάρ σας όταν εγκριθεί μια αξίωση εγγύησης.

Ποια είναι η εγγύησή μας στα αξεσουάρ;

Χαιρόμαστε που ρωτήσατε! ΟΛΑ τα προϊόντα μας συνοδεύονται από ισόβια εγγύηση.

Σετ καπακιών: Τα σετ εκροής και καπακιού μας συνοδεύονται από εγγύηση εφ' όρου ζωής έναντι διαρροής ή άλλων δυσλειτουργιών, συμπεριλαμβανομένης της "κακής ροής νερού" όταν τα καλαμάκια βγάζουν αέρα ή φυσαλίδες.

Προστατευτικές μπότες: Οι προστατευτικές μπότες μας από σιλικόνη περιλαμβάνουν εγγύηση εφ' όρου ζωής έναντι κατασκευαστικών ελαττωμάτων. Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε είναι ότι η μπότα δεν συνδέεται σωστά με το COOL'NMORE ή δεν βγαίνει εύκολα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε παραγγείλει το σωστό μέγεθος μπότας για το μπουκάλι θερμός σας.

Λαβή Paracord: Οι λαβές μας συνοδεύονται από εγγύηση εφ' όρου ζωής έναντι κατασκευαστικών ελαττωμάτων και δυσλειτουργιών.

Αγαπήστε το ανοξείδωτο μπουκάλι σας μέσα και έξω

Οι περισσότερες ερωτήσεις που λαμβάνουμε σχετίζονται με τη φροντίδα των μπουκαλιών μας. Να θυμάστε ότι η όμορφη βαφή πούδρας στο COOL 'N MORE σας δεν τα πάει καλά στο πλυντήριο πιάτων. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς να φροντίζετε σωστά το αγαπημένο σας μπουκάλι:

      • Χρησιμοποιήστε ζεστό σαπουνόνερο για να πλύνετε το COOL'NMORE θερμός μέσα και έξω
    • Μην βάζετε ποτέ το COOL'NMORE στο πλυντήριο πιάτων, η διαδικασία πλύσης μπορεί να επηρεάσει τη βαφή στο μπουκάλι σας
  • Για λίγη επιπλέον καθαριστική δύναμη, βάλτε ¼ έως ½ φλιτζάνι αποσταγμένο ξύδι μέσα στο μπουκάλι και ανακινήστε το απαλά. Αφήστε το να καθίσει για 5 με 10 λεπτά. Αυτή η γρήγορη συμβουλή βοηθά στην αφαίρεση κηλίδων μέσα στο μπουκάλι. Για τις κηλίδες που είναι δύσκολο να αφαιρεθούν, ανακατέψτε 3 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα με λίγο νερό και χρησιμοποιήστε ένα απαλό πινέλο
  • Τι γίνεται με τα καπάκια; Τα καπάκια πλένονται στο πλυντήριο πιάτων. Συνιστούμε επίσης να καθαρίζετε τα καπάκια και τα καλαμάκια σας με μια απαλή βούρτσα κατάλληλου μεγέθους.

Κάνουμε εύκολη την καταχώρηση του COOL'NMORE. Απλώς δώστε το όνομά σας, το email, το πού αγοράσατε το προϊόν σας και τον αριθμό παραγγελίας.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΙΣΟΒΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΟΥ

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.