ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΣ

ΠΟΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ)?

Ανάλογα με τον προορισμό ανα την Ελλάδα, οι χρόνοι επεξεργασίας και αποστολής ποικίλλουν. Οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται και αποστέλλονται μόνο κατά τις εργάσιμες ώρες, επομένως σημειώστε ότι οι παρακάτω εκτιμήσεις δεν περιλαμβάνουν νύχτες, Σαββατοκύριακα ή αργίες.

STANDARD ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Οι παραγγελίες θερμός που υποβάλλονται πριν από την 1:00 το μεσημέρι θα διεκπεραιώνονται την ίδια ημέρα και θα φτάνουν εντός δύο έως πέντε εργάσιμων ημερών, αναλόγως των περιοχών Αττικής, Επαρχίας, ή δυσπρόσιτων περιοχών. Οι παραγγελίες που γίνονται μετά τη 1:00 το μεσημέρι θα υποβάλλονται σε επεξεργασία και θα αποστέλλονται την επόμενη μέρα.

ΠΩΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΕΡΜΟΣ

Οι παραγγελίες θερμός άνω των 35€ θα λάβουν δωρεάν κανονική αποστολή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

Το κόστος αποστολής σας θα είναι 2,50€.

Στην περίπτωση επιλογής με αντικαταβολή το κόστος θα είναι επιπλέον 2,00€.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΠΑΡΧΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

Το κόστος αποστολής σας θα είναι 3,00€.

Στην περίπτωση επιλογής με αντικαταβολή το κόστος θα είναι επιπλέον 2,50€.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΕΡΜΟΣ ΕΝΤΟΣ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

Το κόστος αποστολής σας προσαυξάνεται 1,30€.

Όλες οι αποστολές είναι αυτόματα ασφαλισμένες χωρίς επιβάρυνση του παραλήπτη έως του ποσού των 200 ευρώ για τα προϊόντα. 

ΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ

Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί, θα σας στείλουμε ένα email με τις πληροφορίες αποστολής και παρακολούθησης. Χρησιμοποιώντας τους αριθμούς παρακολούθησης που παρέχονται, μπορείτε να παρακολουθείτε την παραγγελία σας επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο της Courier για να παρακολουθήσετε το νέο σας Cool'nmore στο ταξίδι του από την αποθήκη μας στον προορισμό σας. Εάν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ?

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται στον ιστότοπο Coolnmore.gr μπορούν να αποσταλούν μόνο στην Ελλάδα.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ Ή ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ?

Ναί. Οι παραγγελίες μπορούν να αποσταλούν σε διαφορετική διεύθυνση διαφορετική από τη διεύθυνση χρέωσης. Κατά τη διαδικασία παραγγελίας, θα σας ζητηθεί πρώτα μια διεύθυνση χρέωσης και, στη συνέχεια, θα σας δοθεί η επιλογή "Αποστολή σε αυτήν τη διεύθυνση" ή "Αποστολή σε διαφορετική διεύθυνση". Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να εισαγάγετε διαφορετική διεύθυνση αποστολής.